"Ik kreeg Prozac voorgeschreven, maar mijn dochter redde me"

Het is lang stil geweest rond Ivan Heylen, maar daar komt verandering in; de man werkt aan een comeback na een zwarte periode in zijn leven.

ssimons

"De soapserie 'Monaco Blue' had mijn laatste wapenfeit moeten worden. Er was veel interesse voor, zelfs vanuit Hollywood, maar niemand wilde investeren", klinkt het in Dag Allemaal.

Heylen maakte vervolgens de film 'De Wilde Boerendochter', met Eddy Planckaert, Brigitta Callens en Wendy Van Wanten. "De film mocht op gerechtelijk bevel niet verschijnen. Ik had niemand die meespeelde een contract laten tekenen. Ik vond dat je dat niet deed, collega-artiesten een contract laten tekenen. Dat is zoveel als zeggen: ik vertrouw je niet."

Er kwam een rechtszaak, die Heylen verloor. "Dat was een enorme klap voor mij, ik was mijn investering kwijt."

Prozac

Heylen werd depressief. "Een dokter had met Prozac voorgeschreven. Ik heb er één pil van genomen en de rest weggegooid. Mijn dochter heeft me echter de Belgische kust leren kennen. Zij heeft me gered."

Deze week komt Heylens kleinkunstfilm 'Miljaardedju Monte-Carlo' op de markt. Dat is naar eigen zeggen "een hilarische komedie met een positieve boodschap".

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER