John Vrancken verlaat Lijst Dedecker met slaande deuren

Print

John Vrancken verlaat Lijst Dedecker met slaande deuren

Vlaams volksvertegenwoordiger John Vrancken stapt uit Lijst Dedecker en neemt niet deel aan de Vlaamse parlementsverkiezingen.
p>“De manier waarop LDD aan plat politiek opportunisme doet is er voor mij over. Het 'Gezond Verstand' is totaal zoek", merkt de Limburger fijntjes op. "Ik ga terug het bedrijfsleven in: een meer rationele en eerlijker wereld dan de politiek", meldt Vrancken op zijn website.

BV’s

"Jean-Marie Dedecker is nu volop op zoek naar BV’s om zijn lijsten aan te voeren. Of deze mensen nu inhoud hebben of niet, maakt blijkbaar niet veel uit, als ze maar een leuk snoetje hebben of bekend zijn. Hierdoor verliest de partij heel haar geloofwaardigheid."

"Ik ben naarstig op zoek naar de rechtlijnigheid en de politiek consequente houding van de partij, waarvoor ik verleden jaar de overstap deed." Vrancken stapte vorig jaar uit het Vlaams Belang.

Ontgoocheld

"Mijn ontgoocheling wordt gevoed door de manier waarop de hardwerkende partijleden - van hoog tot laag - opzij worden gezet voor nieuwkomers, die opeens de partij naar een overwinning zullen moeten brengen. Ik heb daar persoonlijk mijn grootste twijfels over."

"Ik vrees voor Lijst Dedecker dat nog anderen om deze redenen de partij zullen verlaten. In Limburg zit het er in alle geval al bovenarms op en stuikt de werking nu al vóór de campagne in elkaar. Spijtig van al de inspanningen die ik indertijd als interim-voorzitter leverde om de partij terug op de sporen te zetten.”

MEEST RECENT