1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Betty showt nieuw lijf op Nacht van Exclusief

Al wie naam heeft in ons land of hengelt naar de status van BV, kampeerde het voorbije weekend in Knokke.

ghouben

Voor de twaalfde keer was de kuststad het decor voor ‘De Nacht van Exclusief’, een bonte parade van vedetten uit de Vlaamse showbiss. Enkele opvallende verschijningen...

“Nieuwe lijf voor het eerst in openbaar”

De ex-Big Brother-vamp steekt sinds kort in een nieuwe verpakking. Letterlijk.

Constructie en verwijdering

“Wat je nu ziet, is het resultaat van een vetverwijdering, een buikwandconstructie, het verwijderen van siliconen en een borstlift. Dit is de nieuwe Betty en meteen de eerste keer dat ik me in het openbaar laat zien.”

Binnenkort zingt La Owczarek overigens opnieuw uit volle borst. “Mijn nieuwe single verschijnt in juni en dan gaan we er weer volop tegenaan.”

“Alizée Poulicek spant de kroon”

De Limburgse ontwerper Nicky Vankets leverde tot voor twee jaar de garderobe voor ‘het gezicht’ van Exclusief. Zaterdagnacht liep hij in de kijker met ex-Miss België Alizée Poulicek, gehuld in extravagante textiel met zijn signatuur.

“Ik wilde een opvallende entree maken”, gaf Vankets toe. “Na een sabbatjaar leek me dat een goed idee. Van het gezelschap dat ik meebracht, vind ik Alizée het meest opvallend. Zij spant de kroon met haar pluimen en de Swarovski-kristallen.”