Leo XIII speelt voorjaarsconcert

Op zaterdag 28 maart om 20 uur houdt de Koninklijke Harmonie Leo XIII in zaal Vredeberg, Vredebergstraat 14 te Lier, haar 22de Voorjaarsconcert.

cvanrompaey_fr

De Koninklijke Harmonie Leo XIII telt ruim 30 volwaardige amateur-muzikanten die hedendaagse harmoniemuziek brengen. Naast dit volwassenen korps heeft de harmonie een autonome jeugdharmonie van 34 jongens en meisjes die inmiddels muzikale furore maakt in Lier na een aantal geslaagde concerten. Om deze jongeren te beluisteren is het evenwel wachten tot hun Bloemenconcert op zaterdag 2 mei.

Inspelend op de vraag van haar trouwe aanhang, heeft dirigent David Clauw ook nu weer muziek geprogrammeerd voor alle tijden. Geen zware concoursstukken, maar herkenbare muziek die ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij de doorsneeliefhebber.

De luisteraars zullen live kunnen vaststellen dat ook amateur-muzikanten aardig uit de hoek kunnen komen, niet alleen met klassiekers van Chopin, maar ook met hedendaagse nummers van grootmeesters als Freddy Mercury en Andy Williams en de disco van Gloria Gaynor om er maar enkele te noemen.

Tickets (zes euro): 03-489.15.54

CHRIS VAN ROMPAEYMEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio