1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Jade Goody zondagmorgen overleden

Jade Goody, de Britse die haar levenseinde aan de media verkocht, is zondagmorgen overleden in Upshire. Goody was 27 en stierf aan de gevolgen van baarmoederhalskanker.

ghouben

Ze kreeg nationale bekendheid door haar optreden in de Britse versie van "Big Brother".

Goody, een tandartsassistente van opleiding, kreeg enkele jaren later bakken kritiek over zich heen toen ze zich in de celebrityversie van "Big Brother" racistisch uitliet over de Indiase actrice Shilpa Shetty.

Terminaal

Eind 2008 kreeg ze te horen dat ze leed aan een ver uitgezaaide baarmoederhalskanker. Vorige maand werd bevestigd dat ze terminaal ziek was.

Geld sprokkelen

Goody heeft in de laatste maanden van haar leven zoveel mogelijk geld bij elkaar gesprokkeld voor de opvoeding van de twee zoontjes die ze nalaat. Ze haalde bijna dagelijks de kranten en verkocht haar huwelijk met haar vriend Jack Tweed eind februari nog voor 700.000 pond aan een weekblad.

Afgelopen week was er zelfs een tabloid die erin slaagde een in memoriam van de nog levende Goody te publiceren. Een digitale tv-zender filmde de laatste maanden van haar leven.

Gedoopt

Twee weken geleden liet ze zich nog dopen in de kapel van het ziekenhuis. Vanmorgen is ze omring door familie thuis overleden.