Kapucijnenvest wordt twee dagen afgesloten

Woensdag 25 maart en donderdag 26 maart wordt de Kapucijnenvest telkens van 9 tot 16 uur afgesloten wegens het graven van proefsleuven. Deze werkzaamheden kaderen in de geplande heraanleg van de Kapucijnenvest en hebben als doel na te gaan waar er plaats is voor het leggen van nutsleidingen en riolering.

cvanrompaey_fr

Plaatselijk verkeer blijft langs beide kanten van de straat mogelijk, maar aan de werken zal geen doorgang mogelijk zijn.

Woensdag 25 maart wordt het gedeelte vanaf de Mechelsestraat tot voor de parkeergarage afgesloten. Auto's die naar de parkeergarage willen, rijden via de Begijnhofstraat. Doorgaand verkeer kan omrijden via de Florent Van Cauwenberghstraat, de Grote Markt, de Werf, het Zimmerplein en de Begijnhofstraat.

Donderdag 26 maart wordt het gedeelte vanaf de parkeergarage tot aan de Begijnhofstraat afgesloten. Auto's die naar de parkeergarage willen, rijden via de Mechelsestraat. Doorgaand verkeer kan omrijden via de Florent Van Cauwenberghstraat, de Grote Markt, de Werf, het Zimmerplein en de Begijnhofstraat.

CVRMEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio