Het weer voor dinsdagmiddag 17 maart

Het weer voor dinsdagmiddag 17 maart

Vakantie

Het weer voor dinsdagmiddag 17 maart

Print

Vanmiddag krijgen we een afwisseling van wolken en opklaringen. De maxima bereiken daarbij een zeer aangename 14°C. De noordoostenwind maakt het voor het gevoel wel wat frisser.

Op woensdagochtend kan het hier en daar in Limburg al een graadje vriezen, zeker in de Kempen.

Ook de maxima vallen met 10 tot 11°C enkele graden lager uit. Het blijft wel overal droog met een afwisseling van wolken en brede zonnige perioden. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Donderdag vriest het tijdens de ochtenduren lichtjes in heel de provincie. Minima gemiddeld rond -1°C maar in de Kempen kan het nog een graadje kouder worden. De maxima bereiken uiteindelijk opnieuw 10 tot 11°C. Het blijft overal droog met een afwisseling van zon en wolkenvelden.

Vrijdag wordt het nog wat frisse met minima tussen -3°C in de Kempen en -2°C in de rest van de provincie. 's Middags halen we toch nog een graad of 10. Het blijft overal droog met veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige noordoostenwind zal het wel schraal doen aanvoelen.

Ook tijdens het weekend blijft het droog met koude nachten en overdag temperaturen rond 10°C. We krijgen wel regelmatig de zon te zien.

Ruben Weytjens

NIET TE MISSEN