"Ze zijn tegen zijn hoofd blijven schoppen"

Hilde Verbessem gaat door een hel. “Mijn zoon vecht voor zijn leven”, getuigt de moeder van Timothy Geens, die vorige week in coma werd geslagen na een vechtpartij aan Club Petrol.

ghouben

Meer dan een week nadat de 23- jarige Timothy Geens uit Hove in een coma werd geslagen aan Club Petrol op de Antwerpse Ledeganckkaai is er nog geen beterschap in zijn toestand.

Timothy vecht in het Sint-Augustinusziekenhuis voor zijn leven. Volgens getuigen zou de vechtpartij ontstaan zijn nadat Geens en zijn vrienden uit de dancing waren gezet.

Blijven schoppen

“Ik weet niet wat er gebeurd is en dat houdt me nu ook niet bezig”, vertelt mama Hilde Verbessem.

“Ik weet alleen dat de daders met een fles op zijn kruin hebben geslagen en hem tegen het hoofd zijn blijven schoppen toen hij al op de grond lag. Ze hebben hem daar voor dood op de stoep laten liggen. Timothy is geen ruziestoker, hij was zelfs goed bezig. Hij heeft een vaste job en werkt hard. Hij had nog niet zo lang zijn voorlopig rijbewijs behaald en was nog zo tevreden met zijn tweedehands autootje.”

De toestand van Timothy blijft bijzonder zorgwekkend. Gisteren lag hij nog steeds op de afdeling intensieve zorgen.

"Op vrije voeten"

“Ik vraag me wel af waar het naartoe moet met onze maatschappij. Onbegrijpelijk, mijn zoon wordt bijna dood geschopt en ik hoor vandaag dat de daders alweer op vrije voeten zijn."

"Straffe uitspraken ga ik daar niet over doen. Nogmaals: mijn zoon is het enige wat me nu bezighoudt en ik kan enkel maar hopen dat gerechtigheid zal geschieden.”

Marc DE SWERT

MEER OVER Hove

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio