Gratis magazine Druk6 valt in bus

Print
Turnhout - In Turnhout bereidt een redactie het nieuwe magazine Druk6 voor. Dat bedeelt de Post vanaf 31 maart gratis en wekelijks.

Initiatiefnemer achter Druk6 is Stieven Van der Poorten. De Turnhoutse familie Van der Poorten gaf het reclameblad Reklaam Is Succes uit tot het enkele jaren geleden overgenomen werd door Passe-Partout. Toch moet Druk6 een periodiek van een heel andere orde worden, stelt hij.

“Het is een full color A4-magazine van om en bij 48 pagina’s”, zegt Van der Poorten. “We brengen streeknieuws, een activiteitenkalender en lifestyle-artikels voor een breed publiek. De leefbaarheid wordt gedragen door regionale adverteerders.”

De Post bedeelt

Druk6 valt vanaf 31 maart wekelijks in 64.670 Kempense brievenbussen. “We zijn het enige magazine, en zelfs het enige huis-aan-huis product, dat wekelijks op dezelfde dag met de Post wordt bedeeld.”

Is er nog wel plaats voor een nieuw huis-aan-huisblad, nu alsmaar meer mensen met stickers te kennen geven dat ze liever geen ongeadresseerde post ontvangen? “We zijn niet over één nacht ijs gegaan”, zegt Stieven Van der Poorten. “We hebben zowel met mensen uit de reclamesector gepraat als met de potentiële lezer.”

HO

Druk6

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio