Babes van ‘Temptation Carwash’ maken het mooie weer op TMF

Hoewel muziek het hoofdingrediënt blijft, heeft TMF dit voorjaar ook heel wat nieuwe reality in petto. Een van de blikvangers is ‘Temptation Carwash’, waarin te zien is hoe 11 schaars geklede landgenotes in het Spaanse Lloret de Mar deelnemen aan het EK bikini carwash.

ssimons

De 11 meisjes die zijn meegegaan hebben het in Lloret de Mar tegen elkaar opgenomen, én ze hebben getracht om in drie verschillende teams ook andere landen lik op stuk te geven. “De criteria? Er zijn er drie: looks, moves en attitude. Ze moeten er goed uitzien, ze moeten mooi bewegen en hun act moet ook geloofwaardig zijn", aldus Filip Beerens, die samen met zijn broer het idee bedacht.

Miss Naakt

Een van de bikini babes is Sandra, een 27-jarige stripper uit Scherpenheuvel die eerder al figureerde in onder meer ‘Team Spirit’ en ‘Matroesjka’s II’ en zich in januari liet opmerken toen ze in ‘De slimste mens ter wereld’ op de schoot van Rik Torfs plaatsnam. “Voor mij gaat het om het entertainen van een publiek. Er wordt niks gewassen, nee (lacht).”

In 2007 behaalde Sandra een gedeelde eerste plaats op het eerste BK. “Veel heb ik daar niet aan gehad, hoor. Mijn titel van Miss Naakt en die rol in ‘Matroesjka’s’ leveren me meer werk op.