't Klavertje Vier krijgt parking onder grond

't Klavertje Vier krijgt parking onder grond

't Klavertje Vier krijgt parking onder grond

Print
Kalmthout - Speelgoedwinkel ‘t Klavertje Vier breidt haar winkel aan de Achterbroeksesteenweg gevoelig uit. Onder de nieuwe zaak komt ook een ondergrondse parking.

Wie over de drukke Achterbroeksesteenweg rijdt, zal wellicht al gezien hebben dat er bij speelgoedwinkel ‘t Klavertje Vier, aan de kant van de school, hard gewerkt wordt.

“Wij gaan onze zaak fors uitbreiden, maar daarvoor moeten we eerst plaats maken”, legt zaakvoerder Roger Van den Bergh uit.

Witte tent

“De grote witte tent die dienst eed als voorlopig magazijn, verdween en ook het pand met drie appartementen ging tegen de vlakte. Dat huis kochten wij vier jaar geleden, maar tot enkele dagen voor de afbraak mochten de mensen er nog wonen. Nu kunnen we niet langer wachten”, lacht Roger.

Als het puin is opgeruimd, begint het uitgraven van de garage. “We bouwen 1.500 m² extra winkelruimte, in twee etages, met daaronder 28 parkeerplaatsen”, vertelt Roger Van den Bergh.

“De winkel wordt gebouwd met prefabmuren in een stalen constructie, dus zullen de vele passanten snel verandering zien. De winkel blijft wel open. Aan het begin van de grote vakantie hopen wij de koppeling tussen de bestaande ruimte en de nieuwe zaak te maken.”

Melkerij

Dan zal de vroegere melkerij echt herschapen worden in een waar speelgoedparadijs. “We kochten de melkerij in 1994. Naast onze winkel hebben we er veertien appartementen in gemaakt. Nu breiden we verder uit, omdat ons gamma dat vereist.

Met de crisis besparen mensen op grotere uitgaven, maar kleine cadeautjes voor verjaardagen of communiefeesten blijven ze gelukkig nodig hebben. Wij willen naast speelgoed ook schoolgerief en kampeermateriaal aanbieden”, besluit Roger Van den Bergh van ‘t Klavertje Vier.

Stijn DE KONING

Meer info: www.tklavertje-vier.be
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio