HAVO-beurs pakt het nog grootser aan

Print
Turnhout - Naast de Turnhoutse Parklaan verwelkomt de 59ste Handelsen Voedingsbeurs (Havo) vanaf vandaag vrijdag zo’n 15.000 bezoekers.

Het HAVO-comité trok een zeventigtal bedrijven, handelaars en dienstverleners uit heel Vlaanderen aan om zichzelf vanaf 13 maart aan te prijzen. “In totaal beslaat de Havo-beurs 4500 vierkante meter, verdeeld over twee beurstenten en een feesttent. De vernieuwing zit in 26 nieuwe standhouders en een vergroting met 450 vierkante meter”, zegt voorzitter Art Maeriën.

Na het succes van de vorige jaren concentreert HAVO de acht openingsdagen weer rond twee verlengde weekends. Bezoekers weten intussen wat ze mogen verwachten. “We houden vast aan onze familiale uitstraling. Een dagje beurs is een dagje uit voor jong en oud.”

Naast de vele handelaars betekent dat traditiegetrouw ook een batterij aan animatie. De prijzenpot van de populaire kienavond op 13 maart ligt op 15.000 euro. Het programma vermeldt daarnaast B-Sharp (21 maart), coverband Bamboozle (14 en 22 maart), seniorennamiddag met Paul Severs (16 maart) en Bliss (15 maart).

De HAVO-beurs vindt plaats op 13- 14-15-16 en 20-21-22-23 maart. De toegangsprijs bedraagt 2 euro.

HO

havo-turnhout.be
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio