Put in wegdek zet auto's enkele dagen vast in garage

Put in wegdek zet auto's enkele dagen vast in garage

Put in wegdek zet auto's enkele dagen vast in garage

Print
Herentals - Philip Fontein stelt vast dat pal voor zijn garagepoort een put is gegraven. Volgens hem onaangekondigd.

Telenet voerde de voorbije dagen kleine werkzaamheden uit op het voetpad van de Sint-Waldetrudisstraat. Bij de familie Fontein gooiden de arbeiders het trottoir pal voor de poort naar hun garage open.

“Ik fiets altijd naar het station om met de trein naar mijn werk in Brussel te rijden. Stel dat ik ’s avonds een vergadering had, dan kon ik met mijn auto absoluut niet weg. Er gaapte een diepe put, die met oranje plastic was afgezet”, gromt Filip Fontein.

Overdonderd

Zijn vader Raymond stootte woensdagmiddag op de arbeiders toen ze voor de poort stonden. “Door het sleutelgat hadden ze gezien dat er auto’s stonden. Op de vraag of ze er toch een put mochten graven, heeft mijn vader een beetje overdonderd ‘ja’ geantwoord.”

De man vindt het vooral ongehoord dat de ingreep vooraf niet aangekondigd was. “Niemand wist hier iets van. Ik heb zelf bij de stad moeten informeren wat de klus inhield.”

De put was donderdagavond wel weer dichtgegooid, maar de stoep was nog niet heraangelegd en er stond nog altijd een afrastering rond. De familie Fontein moest de auto nog even op stal laten.

HO

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio