Wordt 'Slumdog'-ster Freida Pinto volgende Bondgirl?

Wordt 'Slumdog'-ster Freida Pinto volgende Bondgirl?

Celebs

Wordt 'Slumdog'-ster Freida Pinto volgende Bondgirl?

Print
'Slumdog Millionaire' werd met acht onderscheidingen de grote winnaar van de voorbije Oscars en dat zal in de toekomst zo zijn invloed op de filmwereld hebben. Regisseur Danny Boyle zou de nieuwe Bondfilm mogen maken, terwijl actrice Freida Pinto wordt genoemd als de nieuwe wulpse Bondgirl.

De 24-jarige Indiase mocht al audities doen voor het fel begeerde plaatsje naast 007. Voor 'Quantum of Solace' was dat ook al het geval, maar toen viel ze in laatste instantie uit de boot.

Aan de arm van Craig

"Toen was ze nog te jong om een romance te hebben met James Bond. Nu is ze opengebloeid tot een ongelooflijk knappe jonge vrouw en ze zou perfect passen aan de arm van Daniel Craig", aldus de omgeving van Barbara Broccoli, de executive producer van de Bondfilms. "Aangezien Danny Boyle de grote favoriet is om de volgende Bondfilm te regisseren, vergroten haar kansen nog."

Pinto zet intussen alles op alles en heeft de manager van Kate Winslet onder de armen genomen om de rol in de wacht te slepen. Onlangs werd de schone nog voor de Parijse modeweek uitgenodigd door Chanel.

NIET TE MISSEN