Frituuruitbaatster blij dat tieners vastzitten

Frituuruitbaatster blij dat tieners vastzitten

Frituuruitbaatster blij dat tieners vastzitten

Print
Berendrecht-Zandvliet-Lillo - De overvallers die in januari in Berendrecht frituuruitbaatster Louisa Estenbergh en haar kleinzoon bedreigden met een broodmes, zijn gevat. Het minderjarige duo zit in een jeugdinstelling.

Vorige week kreeg Louisa het bericht dat een eerste overvaller gepakt was. Gisteren volgde het heugelijke nieuws dat ook de tweede jonge gangster werd geklist.

De knapen, 15 en 16 jaar, zitten in de gesloten jeugdinstelling van Everberg. "Ze waren van de buurt. Dat wist ik. Nu moet ik niet meer ongerust zijn. Ik ben benieuwd of de ouders hun verontschuldigingen zullen komen aanbieden.”

Uw mening?

Vindt u dat ouders van jonge boefjes hun verantwoordelijkheid moeten opnemen? Neem deel aan onze poll, of post hier een reactie!

Feiten

De twee overvallers gingen op vrijdag 2 januari, gemaskerd en gewapend, gewelddadig te keer in frituur Monnikenhof aan de Monnikenhofstraat. Met broodmessen vielen ze Louisa en haar kleinzoon van amper 13 voor de inhoud van de kassa aan.

Toen de gangsters dreigden hun kelen over te snijden, kwam de leeuw in Louisa boven. Alexander kon ze beschermen, maar zelf hield ze aan de vechtpartij twee overgesneden pezen in haar hand over.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio