Ex Crombé: "Als Ignace belt, haak ik in"

‘Dagboek van een bedrogen vrouw’, het boek van Miriam Jacques, de ex-vrouw van Ignace Crombé, is in één week al aan zijn derde druk toe. Haar uitgeverij sluit een vervolg zelfs niet uit, al is het nog te vroeg voor definitieve plannen.

kscherpenberg

Dat betekent dat het boek al boven de tienduizend exemplaren zit. Het komt op 2 binnen in de top tien van de Standaard Boekhandel. In ‘Dagboek van een bedrogen vrouw’ vertelt Miriam Jacques uitgebreid over hoe haar man, Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé, haar inruilde voor “een jonger exemplaar”. En Vlaanderen lust daar dus wel pap van. Dat blijkt ook uit Jacques’ Facebookpagina, die overstelpt wordt door reacties van sympathisanten, die voor een vervolg pleiten.

Bij uitgeverij Lampedaire sluit men een tweede boek niet uit, “maar het is nog te vroeg om dat te beslissen”.

Ingehaakt

Miriam Jacques zelf is in de wolken met het succes. “Ik ben uitermate verrast, ik had dit echt niet verwacht. Eigenlijk wou ik gewoon alles van me afschrijven. Maar blijkbaar zijn er veel bedrogen mensen in Vlaanderen die mijn verhaal herkenbaar vinden. Dat blijkt ook uit de vele steunbetuigingen die ik krijg per mail, telefoon en brief.”

Heeft ze al reactie gehad van haar ex? “Crombé heeft me afgelopen week een paar keer gebeld vanop een onbekend nummer, maar toen ik hoorde dat hij het was, heb ik ingehaakt. Ik heb die man werkelijk niets meer te zeggen en wens hem ook niet meer te zien, tenzij om de scheidingspapieren te tekenen.”

TDS

Vastgoed

Jobs in de regio