Tips voor een bloeiende carrière

Tips voor een bloeiende carrière

Life

Tips voor een bloeiende carrière

Print
Om je carrière een extra boost te geven heb je niet veel nodig, enkele simpele gedragsregels kunnen je al een heel eind op weg helpen. Wij somden de leukste, gemakkelijkste adviezen voor jou op een rijtje.

Focus je op de details van je werk. Het zijn de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Probeer ook up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Zo vermijd je genante momenten waarbij je uit de lucht lijkt te vallen wanneer men je aanspreekt over de laatste nieuwigheden.

Probeer niet al te open te zijn over jezelf. Velen zullen niet geïnteresseerd zijn in je carrièrewendingen of je persoonlijke leven. Probeer daarentegen net meer geëngageerdheid te tonen naar je collega's toe, en vraag hen hoe het gaat etc.

Laat je niet leiden door je ego. Door hard te werken verdien je het nodige respect en zal je opvallen bij je collega's en bazen. Je moet daarvoor echt niet op de tafels staan dansen om aandacht te krijgen.

Wees bovendien niet bang om hulp te vragen aan andere, meer ervaren collega's. Vergeet niet dat een beetje vleien je vaak al een heel stuk populairder maakt, waardoor anderen je sneller zullen helpen.

NIET TE MISSEN