Suzuki Day op Francorchamps biedt voor elk wat wils

Op 21 mei 2009 vindt op het circuit van Spa-Francorchamps de Suzuki Day plaats. De dag biedt voor elk wat wils.

ssimons

Wie van snelheid en sensatie houdt, kan zich inschrijven voor de sessies op het circuit. Er zijn groepen op elk niveau: van debutant tot ervaren piloot. Deelnemen kost 189 euro.

Wie het liever wat kalmer aan doet, kan van de omgeving genieten tijdens een testrit op één van de andere modellen uit het Suzuki gamma.

Ook in de “Racing Paddock” zal weer heel wat te beleven vallen. Tal van Suzuki piloten alsook Suzuki partners zullen er hun opwachting maken.

Parade

Een niet te missen moment tijdens Suzuki Day is de parade. Om 15.00 uur komt iedereen op een Suzuki-moto bijeen voor 3 ronden op het circuit achter de safety car. De ideale gelegenheid om het circuit op een rustiger tempo te verkennen.

Maar dat is nog niet alles: voor de allereerste keer vindt de Dynamic Motor Show plaats. Van 21 tot en met 23 mei kan je je favoriete moto's testen rond het circuit van Spa-Francorchamps. Je geliefde Suzuki’s blijven dus twee extra dagen ter beschikking tijdens het eerste dynamische salon van België.

Dark Dog Moto Tour

En dan is er die ochtend ook nog de start van de uiterst populaire moto rally, de Belgian Dark Dog Moto Tour. ’s Avonds kan je dan getuige zijn van de spectaculaire klassementsproef op het kartingcircuit. Kortom, volop sensatie en evenementen naar ieders smaak.

Een inschrijving voor Suzuki Day geeft automatisch recht op gratis toegang tot de Dynamic Motor Show. Bovendien biedt Suzuki per inschrijving drie extra toegangstickets aan. Andere bezoekers betalen vijf euro voor dit hele gebeuren.

Meer info: www.bikersdays.com