Deejays breien vervolg aan Ciné Club

In Het Debuut in Westerlo krijgen de feestjes van het Herentalse Cinécafé een tweede leven.

jvandermosten

Nogal wat jongeren lijken op de dool sinds de Ciné Club in het Herentalse Cinécafé de deuren sloot. Daar proberen enkele bekende gezichten uit die club nu een mouw aan te passen door de befaamde ‘mish mash’- feestjes nieuw leven in te blazen.

Overtuigd

“Frederic Fockedey, een van de vaste dj’s in de CinéClub, overtuigde me om opnieuw elke eerste zaterdag van de maand een feest te geven. Als locatie schoof hij Het Debuut tegenover Reflex in Westerlo naar voor”, zegt Björn Baeten.

Baeten runde jarenlang de Herentalse uitgaansclub. Ook de succesvolle reeks afscheidsfeestjes van het Cinécafé begin dit jaar kwamen uit zijn organisatiekoker. Het Debuut is een club boven Jake’s Place op Boskant in Westerlo.

Nieuw talent

“De bedoeling van onze fuiven is vooral om nieuw en jong dj-talent een kans te geven. Zij krijgen een plaatsje naast ervaren rotten”, zegt Baeten.

Zo neemt hij op de startavond van 4 april zelf plaats achter de draaitafels, samen met Fredric en Sigi (Laundry Day). In mei slaan de feestjes alvast een editie over.

HO

Meer info:

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio