De slimme mengkom

De nieuwe mengkom van Cuisipro voegt het beste uit twee werelden samen: gemakkelijk meten & nooit meer morsen. De handige mengkom Deluxe brengt alle stappen om deeg te bereiden samen: van het afmeten van de ingrediënten over het onder elkaar mengen tot het uitgieten van het deeg in een vorm. Pannenkoeken, muffins of cake bereiden? Dressings of marinades mengen? Met de mengkom Deluxe wordt elke culinaire kluns een echte keukenprins!

mgeysmans

De duidelijke maatverdelingen, aangebracht aan de binnenkant van de kom, laten je toe om snel de benodigde ingrediënten af te meten. De antislipranden, zowel aan het handvat als onderaan de mengkom, beletten dat de mengkom kan wegglijden. Zo kan je gerust de kom schuin houden bij het opkloppen van eiwitten bijvoorbeeld. Dankzij de antislipranden kunnen ook kinderen zich uitleven in de keuken, zonder al te veel ravage aan te richten...

De giettuit bespaart je bovendien heel wat plakellende. Handig om je deeg in een vorm uit te gieten of om dressings en marinades te serveren, zonder te lekken of druppen! De mengkom is bestand tegen gebruik in de vaatwasmachine en de microgolfoven.

Adviesverkoopprijs: 29,95 euro

MEER OVER Eten & Drinken