Kate Ryan opnieuw vrijgezel

Zangeres Kate Ryan (28) is na een relatie van ruim 2 jaar terug vrijgezel. Har voormalige partner Nicolas (27), een ex-deelnemer van Big Brother, lijkt de breuk niet zo goed te verwerken. Zo schreef hij vlak na de split 'Egoïst tot in de kist' op zijn Facebook profiel.

mgeysmans

"Mijn vriend begrijpt dat ik voor mijn werk bijna voortdurend in het buitenland zit. Wij houden heel veel van elkaar en vullen mekaar perfect aan, maar hij vindt het niet nodig dat ik elke avond bij hem ben. Wij koesteren onze momenten samen en die zijn ook altijd heel romantisch, maar wij geven elkaar ook de ruimte om ieder apart ons leven te leiden en dingen te doen die wij voor geen geld zouden willen missen. Zo is het goed", vertelde Kate Ryan vorig jaar in Dag Allemaal.

Nu lijkt er echter een abrupt einde te zijn gekomen aan de relatie. Kate Ryan bevestigde de breuk alvast tegen Dag Allemaal maar is voorlopig nog niet in staat om verdere uitleg te geven. Haar ex Nicolas lijkt alvast minder behoedzaam, en schreef meteen na de split "Egoïst tot in de kist" op zijn profielpagina op Facebook.