Lyndsey Pfaff wordt zakelijke rechterhand van haar vader

Lyndsey Pfaff heeft haar job opgezegd om te gaan werken voor haar vader. "Ik word de rechterhand van papa", vertelt de fiere jongste telg van de Pfaffs.

mgeysmans

"De afgelopen jaren hielp ik mijn mama meer dan eens met het vele werk voor mijn vader. De administratie, andere rompslomp. Je kent dat wel… Nu heeft mama aangegeven dat ze het rustiger aan wil doen en meer van het leven en haar familie wil genieten, daarom neem ik een deel van haar taken over. Mama wordt echter niet op non-actief gezet, dat zou ze niet aankunnen", vertelt de dochter van Jean-Marie Pfaff in een interview met Story.

Pfaff zal de rechterhand worden van haar vader. Volgens haarzelf betekent dat zowat alle karweitjes voor haar vader opknappen. "Mijn vader is een wandelend marketingbedrijf. Elke dag krijgt hij zestig telefoontjes. Soms zelfs nog om elf uur 's avonds. De aanvragen gaan van interviews en informatie voor schoolspreekbeurten tot de uitreiking van de trofee voor de beste doelman in Mexico. Er zullen dus periodes zijn dat ik samen met papa in het buitenland ben, of dagen dat ik hem met de auto naar opdrachten zal brengen", besluit Lyndsey Pfaff.