Stad zoekt nieuwe uitbater cafetaria

De cafetaria van de sporthal Vossenberg in Herentals is tijdelijk dicht. De uitbater ging over de kop. De sportclubs proberen voorlopig een oplossing te zoeken.

De sportverenigingen die gebruik maken van de sporthal Vossenberg stonden het voorbije weekend voor een gesloten deur in de cafetaria. De uitbater van de cafetaria ging afgelopen week failliet.

De bezoekers van de sporthal moesten toch geen dorst lijden. Na overleg met het stadsbestuur verkocht volleybalclub Sint- 0 Janskring drank. Zij zorgde voor een geïmproviseerde cafetaria in de inkomhal van de Vossenberg.

“Maandagavond (vanavond, red.) zitten we samen met de curator en de sportclubs rond de tafel om een oplossing uit te werken”, zegt Wies Verheyden (sp.a), schepen van Sport in Herentals.

“Gelukkig viel dit faillissement niet bij het begin van het sportseizoen. We hopen tegen augustus een nieuwe uitbater van de cafetaria te vinden. We willen de periode tot juli samen met de sportclubs overbruggen. In juli is de sporthal een maand gesloten.”

BVDL

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio