Kelly Pfaff ontkent dat ouders huwelijksproblemen hebben

’Huwelijk Jean-Marie en Carmen op springen’. Dat blokletterde vorige week een Nederlands roddelblad. Vrijdag werd er zelfs aandacht aan geschonken in het Nederlandse mediaprogramma SBS Shownieuws. Volgens hun bronnen gaat het echt niet goed in het huwelijk van Brasschaats bekendste koppel.

ghouben

De roddelmachine kwam op gang nadat het nieuws uitlekte over de aanstaande verkoop van de Pfaffvilla. Toen dochter Lyndsey recentelijk aankondigde voortaan Carmen te vervangen als spreekbuis van de familie, was dat voor de roddelpers opnieuw een ’bewijs’ dat er iets loos is in Brasschaat.

“Mijn vader en moeder hebben helemaal geen huwelijksproblemen”, reageert Kelly Pfaff kordaat. Ik denk dat ik dat als dochter wel mag zeggen."

Roeren in stront

"Wij hebben er weet van wat men in Nederland momenteel over ons zegt en schrijft. Uiteraard hebben die journalisten ons wel om een reactie gevraagd, maar wij hebben hen vlakaf gezegd dat we weigeren op dergelijke onzin te reageren. Uiteindelijk is het dat wat ze graag zouden hebben. Dan kunnen ze er nog meer artikels over schrijven. Ik zeg altijd: hoe harder je in de stront gaat roeren, des te harder het gaat stinken. Mijn ouders gaan dus ook geen wederwoord eisen”.

Flutverhaaltjes

Jean-Marie was zondag bezig met een fietstocht en niet voor commentaar bereikbaar.

”Maar die gaat exact hetzelfde zeggen. Het huwelijk van papa en mama verloopt nog steeds erg goed en over enkele jaren zal het bewijs geleverd worden dat die Hollanders het aan het verkeerde eind hadden. Waar staan ze dan met hun flutverhaaltjes?”