Delvaux brengt crisiscollectie uit

Delvaux, met recht en rede een van 's lands bekendste luxenamen, heeft een gepast antwoord klaar voor de economische crisis. Met behulp van materiaaloverschotten produceerde het Belgische huis zijn nieuwe Leathers & Letters-collectie: lederen kleinoden en papierwaren voor een prikje.

mgeysmans

De collectie bestaat uit materiaaloverschotten die anders naar de afvalberg zouden verhuizen. In de collectie zitten ondermeer enkele hoezen voor schriften en blocnotes, enveloppen voor visitekaartjes en etuis voor schrijfwaren. Voor de echte aanhangers creëerde Delvaux zelfs enkele originele schriften en notitieblokken.

Voor de lederen collectie betaal je tussen de 50 en 220 euro, de papierwaren kosten tussen de 11 en 22 euro. Met de collectienamen 'SMS', 'Chat', 'Dot' en 'Spot' probeert het luxemerk eveneens een jonger publiek aan te trekken.

En voor de sociaal geëngageerden onder ons: een deel van de nieuwste collectie gaat naar het Postfonds voor Alfabetering. De collectie is vanaf 9 maart beschikbaar in de Delvaux-winkels en bij enkele exclusieve shops.

MEER OVER Mode & Beauty