1/6

Auto in bankkantoor na aanrijding: drie zwaargewonden

Op het kruispunt van de Italiëlei en de Vondelstraat is zondagavond omstreeks 22.45 uur een ongeval gebeurd. Drie inzittenden raakten zwaargewond.

In de richting van de Noorderplaats reed een Renault Espace op de middenrijbaan. De bestuurder sloeg rechtsaf ter hoogte van de Vondelstraat en ramde een Seat Ibiza die op de zijrijbaan reed. De Seat tolde enkele malen rond en kwam met de achterkant tegen de gevel van een bankfiliaal terecht.

De bestuurder van de Seat, een 31-jarige man uit Kapellen, werd niet gewond, maar legde wel een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd met onmiddellijke ingang voor 15 dagen ingetrokken.

Zwaargewond

In de monovolumewagen zaten vijf personen, waarvan er drie zwaargewond werden. Twee vrouwen zaten gekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Ze werden allebei naar het Onze-Lieve-Vrouw-Middelaresziekenhuis in Deurne gebracht.

In de wagen zaten ook twee kinderen. Zij werden niet gewond.

Beide voertuigen moesten getakeld worden. Het bankfiliaal leed aanzienlijke schade aan de inkomdeur en de etalage. Het kantoor werd door een gespecialiseerde firma afgesloten.

© Bram Boelens / Nokia N79

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio