Dewinter verklaart islam de oorlog

“Mocht Mohammed vandaag leven, zou ik hem een terrorist noemen.” Vlaams Belang-voorman Filip Dewinter is begonnen aan zijn campagne voor de Vlaamse parlementsverkiezingen. Hij doet dat met zijn boek ‘Inch’Allah?’. Dat verschaft volgens Dewinter inzicht in de ware aard van de islam.

wverhaert

Voor Dewinter is de islamisiering van Europa “een tijdbom”. “Mijn boodschap: met de massale immigratie en de islamisering halen we het paard van Troje binnen."

"Sluipend gif"

"Het is een sluipend gif, en niets minder dan de derde islamitische invasie in de geschiedenis van Europa. De islam is immers uit op wereldheerschappij en een gematigde Europese islam is een illusie.”

Dewinter zegt zelf ook wel te weten dat de meerderheid van de moslims niet tot de radicale strekkingen behoren. “Maar die hebben helaas niks te zeggen, want de meerderheid van de moskeeën is in handen van radicalen”, stelt Dewinter.

“Superioriteit”

Hij schetst een zwart toekomstbeeld van een geïslamiseerd Europa, en haalt er de slag bij Poitiers en de slag bij Wenen bij om duidelijk te maken hoe Europa “deze derde islamitische invasie” kan keren.

“We moeten de multicultuur stoppen en de superioriteit van onze beschaving durven uitdragen. Europa is een continent van belforten en kathedralen, niet van moskeeën en minaretten.”

LM/LS

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio