Glen De Boeck: "Ik zie me nog vijf jaar bij Cercle Brugge"

Eersteklasser Cercle Brugge wil coach en technisch directeur Glen De Boeck aan zich binden tot 2014. De voormalige Rode Duivel heeft wel oren naar het voorstel, maar Genk en Germinal Beerschot liggen op de loer.

kscherpenberg

"Ik hoor veel waaien, maar het enige voorstel dat ik op dit moment heb, is dat Cercle aan het onderzoeken is om mijn contract open te breken tot 2014", aldus De Boeck. "Als ik daarmee instem, is dat met een clausule dat ik voor een bepaalde som weg kan."

"Boeiend"

"Maar dat is in mijn huidige contract, dat nog ruim twee jaar loopt, ook al zo. Ik wil vooral mijn ding kunnen doen en dat kan bij Cercle perfect. Ik ben heel blij met de werkomstandigheden en de mensen die me omringen."

"Los daarvan zie ik bij Cercle nog veel werk en rijd ik nog graag elke dag van Antwerpen naar Brugge. Ik ga hier dus niet zomaar weg als zich een opportuniteit aandient. Anders had ik dat al lang kunnen doen."

"Ik zie mezelf hier nog vijf jaar blijven. Dat kan boeiend zijn. Anderzijds kun je in het leven en vooral in het voetbal nooit dingen."

MEER OVER Glen De Boeck

Meer voetbalnieuws