Echtgenote SM-rechter: "We zijn moreel en financieel gekraakt"

Echtgenote SM-rechter: We zijn moreel en financieel gekraakt

Echtgenote SM-rechter: "We zijn moreel en financieel gekraakt"

Print
"Het gerecht gedroeg zich tegen ons zoals de meute tegen Dutroux, toen die de trappen van het gerechtshof afkwam." Dat zegt Koen Aurousseau, de Mechelse 'SM-rechter' die 12 jaar geleden veroordeeld werd voor slagen en verwondingen bij zijn vrouw Magda. Gegeven tijdens een SM-spel, op uitdrukkelijke vraag van zijn vrouw.

Koen verloor zijn baan, zijn inkomen, zelfs zijn recht op pensioen als magistraat. Sindsdien is hij ‘de SM-rechter’. Volgende week komt een film en een boek over het koppel uit.

Geen slachtoffer

Het gerecht sprak schande over iets wat Koen en Magda zelf een privézaak vinden. “Ze hebben van mij een slachtoffer gemaakt, terwijl ik dat niet was”, zegt Magda. “Mijn grootste geheim werd zo maar op straat gegooid.”

“Hier is iets gebeurd dat niet kan”, zegt Koen. "Wij hebben niemand kwaad gedaan, maar het gerecht gedroeg zich tegen ons zoals de meute tegen Dutroux toen die de trappen van het gerechtshof afkwam. De film en het boek zijn een laatste poging om het onrecht recht te trekken."

Wraakroepend

"We zijn moreel en financieel gekraakt”, zegt Magda. “De impact op ons gezin was enorm. De eerste weken durfde ik niet buitenkomen. Ik ben benieuwd hoe het nu zal zijn, het is altijd zo gênant. Maar wat gebeurd is, is wraakroepend.”

Bron: 'Koppen'

MEEST RECENT