"Jeff Hoeyberghs legt miljoenenfraude bloot"

Nu dinsdag verschijnt het boek 'U wordt bestolen' van dr. Jeff Hoeyberghs. De plastisch chirurg neemt het daarin op tegen corrupte rechters, geldverslindende ziekenfondsen en bange politici. Terwijl de burger in tijden van crisis de eindjes niet meer aan elkaar kan knopen, verdwijnen volgens Hoeyberghs tonnen overheidsgeld naar geheime rekeningen in Zwitserland.

pirombouts

In zijn strijd tegen de Orde der Geneesheren botste Hoeyberghs op een reeks misdadige praktijken. "Hoeyberghs stelde vast dat er al sinds eind jaren zestig gegraaid wordt in de vetpotten van de gezondheidszorg: een spaarpot van jaarlijks 24 miljard euro", aldus uitgever Lampedaire.

Koning Boudewijn

"Officiële documenten, die nu voor het eerst gepubliceerd worden, werpen zelfs een nieuw licht op leven en dood van koning Boudewijn", staat te lezen in het persbericht. Jeff Hoeyberghs stelt als arts zijn diagnose en geeft zijn visie op de toekomst "waarin ons land nog zieker wordt".

Hoeyberghs' verwachting is weinig hoopvol: het wordt de komende jaren pompen of verzuipen. "De patiënt die België is, moet dringend zijn bestaan en zijn fundamenten anders inrichten", stelt Hoeyberghs in het boek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER