Eduardo wacht nog steeds op excuses van speler die zijn been brak

Eduardo wacht nog steeds op excuses van speler die zijn been brak

Eduardo wacht nog steeds op excuses van speler die zijn been brak

Print
De Kroatische international Eduardo maakte afgelopen weekend een schitterende comeback na zijn beenbreuk. Voor zijn club Arsenal scoorde hij twee keer in de bekerpartij tegen Cardiff City. Maar er zit de aanvaller nog altijd wat dwars. Na twaalf maanden heeft hij nog altijd geen 'sorry' gekregen van de man die voor alle ellende zorgde, Birmingham-verdediger Martin Taylor.

"Volgens sommige vrienden heeft hij met me gesproken, maar dat is een leugen", zegt Eduardo. "Ik heb hem nooit ontmoet. Iemand hier op Arsenal beweert dan weer dat hij een mail gekregen heeft waarin staat dat Taylor blij is dat ik weer speel, maar ik heb nooit iets persoonlijk van hem gekregen. En dat terwijl ik wel 25.000 mailtjes en brieven kreeg van andere mensen, die me een spoedig herstel wensten."

De 29-jarige Taylor heeft altijd gezegd dat hij niet de intentie had om Eduardo te blesseren. Eduardo tijfelt daarover. "Ik zag die tackle niet aankomen, dus ik kon er niet op anticiperen. Toen het gebeurd was, hoorde ik meteen een krak. Ik had de bal op dat moment al een tijdje bij mij, misschien raakte Taylor daardoor over zijn toeren. Ach, ik wil er eigenlijk liever niet meer over spreken."

Meer sportnieuws