Ook Sarah Bettens, Luc De Vos en Buurman op Nekka-nacht

Ook Sarah Bettens, Luc De Vos en Buurman op Nekka-nacht

Ook Sarah Bettens, Luc De Vos en Buurman op Nekka-nacht

Print
De affiche van Nekka-nacht, de hoogdag van het betere Nederlandstalige lied, is helemaal klaar. Naast centrale gasten Zjef Vanuytsel en Yevgueni zullen ook Boudewijn de Groot, Stef Kamil Carlens, Jan De Wilde, Sarah Bettens, Buurman, Tref en Luc De Vos het Sportpaleis vullen.

Nekka-nacht is aan zijn zestiende editie toe. Voor het eerst zijn er twee centrale gasten. Twee verschillende generaties kleinkunst tonen op zaterdag 25 april dat er op goede Nederlandstalige muziek geen leeftijd staat.

'Ouwe makkers'

Na 24 jaar niets meer geschreven te hebben, maakte Zjef Vanuytsel in 2007 een geslaagde comeback met de succevolle cd 'Ouwe makkers'. Naast hem staat Yevgueni te blinken, de groep die in 2002 de Nekkawedstrijd voor jong talent won. In maart brengen ze al hun derde cd uit.

Zjef Vanuytsel en Yevgueni hebben samen de muzikale gasten gekozen. Voor Jan De Wilde en Boudewijn de Groot wordt het een blij weerzien. Stef Kamil Karlens zingt voor het eerst in het Nederlands, nadat de frontman van Zita Swoon ook meewerkte aan de nieuwe cd van Yevgueni.

Sarah Bettens en Buurman

Sarah Bettens maakt opnieuw een zijsprong in het Nederlands. Ook Buurman, bekend van hun langverwacht debuut 'ROCKY komt altijd terug', passeert net als het trio Tref de revue. Ten slotte zakt ook Luc De Vos van Gorki af naar Antwerpen. Benieuwd of hij zijn hanekam nog heeft.

Alle fans van het Nederlandstalige lied kunnen tickets bestellen via 078/15.51.51. Meer info op de site van Nekka-nacht !

.

Nu in het nieuws