Sexy Pabo-catalogus heeft nu ook winkel in Aartselaar

Sexy Pabo-catalogus heeft nu ook winkel in Aartselaar

Sexy Pabo-catalogus heeft nu ook winkel in Aartselaar

Print
Aartselaar - De bekende erotische postordercatalogus Pabo heeft nu ook een winkel op de Boomsesteenweg. Pikante lingerie kan je daar eerst passen voor je koopt.

De Pabo Shop heeft de timing van de opening zijn timing goed gekozen. Zo vlak voor Valentijn staan de geschenkenpakketjes netjes opgestapeld. Flesjes massage-olie met een rode strik rond, een vibrator in een snoepjeskleur, een fluwelen bh’tje of een paar kousen met rode kant: romantiek verzekerd op 14 februari.

Poll

Maar er is meer. Plastic opblaaspoppen (voor 99,99 euro heb je brandweervrouw Fire Fox, goed voorzien van oren en poten én brandweerhelm), pornodvd’s met voor elk wat wils (seks met een maatje meer, seks met oma,...) vibrators mét en zonder geluid (de buren!), lingerie (van brave push-ups tot sexy corsetten met baleinen), maar ook gewone condooms, badzout, geurkaarsen en wc-papier met taferelen uit de Kama Sutra opgedrukt.

Vibrators als boomstammen

Waar nu de Pabo Shop is, was vroeger de erotische winkel van Beate Ushe. Beate Ushe is het moederbedrijf van Pabo, maar heeft een ander doelpubliek. Geen sm-outfits of vibrators zo groot als boomstammen voor Pabo. “We zijn toegankelijker”, vindt Linda Blommaert, woordvoerster van Pabo. “Fetisjisten vinden hun gerief altijd wel. Er is veel meer vraag naar winkels zoals deze. Onze Pabo-catalogus doet het nog steeds enorm goed. Maar vooral vrouwen willen de producten eerst zien voor ze kopen. Ze willen het materiaal voelen en de lingerie kunnen passen. Dat kan hier allemaal.”

Jacky De Decker (48) en Freddy Van Stijvoort (46) kopen al jaren uit de catalogus van Pabo. “Maar ik ben blij dat er nu een echte winkel is”, vindt Jacky. “In het echt zien die dingen er vaak toch anders uit dan in een boekje.” Jacky en Freddy hebben een stapel dvd’s gekocht en een flesje glijmiddel. Schroom om een erotische winkel binnen te stappen, hebben ze niet. “Waarom?” vraagt Freddy. “Je seksleven wordt er alleen maar beter van.”

Bénédicte Van Paeschen

Info: Pabo Shop, Boomsesteenweg 48, Aartselaar, open: ma-za 10-20u, zo 12-20u, www.pabo.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio