Madonna in pikante fotosessie

Er zijn enkele foto’s verschenen waar Madonna zeer close poseert met het Braziliaanse model Jezus Luz. De twee ontmoetten elkaar in december tijdens een fotoshoot voor het Amerikaanse magazine W en sindsdien zou de vonk zijn overgeslagen.

Het 22-jarige Braziliaanse model Jezus Luz doet Madonna’s hart sneller slaan. Tijdens een fotoshoot in een hotelkamer in Rio De Janeiro gingen de twee wel heel intiem met elkaar om.

De fotospecial van fotograaf Steven Klein voor het magazine W verschijnt pas in maart, maar enkele foto’s verschenen al op het internet. Op sommige van die foto’s is Jezus zo goed als naakt te zien, op andere staat hij te kussen met de popkoningin.

Onder de indruk

Madonna was naar verluidt zo onder de indruk van haar tegenspeler dat ze Jezus uitnodigde om haar ‘Sticky & Sweet’-tour in Zuid-Amerika bij te wonen. Eerder deze maand lunchten de twee al samen in New York, wat de geruchten nog deed toenemen.

De carrière van Jezus Luz heeft een hoge vlucht genomen sinds hij Madonna leerde kennen. Het model heeft zijn tarieven verhoogd van 170 naar meer dan 100.000 euro. Hij liet zijn oude werkgever in de steek en tekende een nieuw contract met Ford Models.

Guy Ritchie

Na de breuk met Guy Ritchie is Jezus Luz de tweede man waaraan Madonna gekoppeld wordt. Eerder werd ze al gelinkt aan American footballspeler Alex Rodriguez. Madonna heeft dat steeds ontkend.

KVe

Foto: Mail Online

NIET TE MISSEN