Ontvoerde Kurt Jansen nog in leven

Ontvoerde Kurt Jansen nog in leven

Ontvoerde Kurt Jansen nog in leven

Print
Kurt Jansen (43), de discotheekuitbater die op 29 januari ontvoerd werd in het Mexicaanse Cancun, is nog altijd in leven. De familie heeft gisteren opnieuw contact met hem gehad.

Het was al van afgelopen woensdag geleden dat Kurt nog een teken van leven had gegeven. “Gisteren hebben Kurts vrouw Wendy en zijn broer Karl telefonisch contact gehad met Kurt”, zegt Kurts ex-vrouw Seka Dobric.

“Lang heeft het gesprek niet geduurd, maar Kurt liet duidelijk verstaan dat het geduld van de ontvoerders stilaan op is.” De bende die Kurt ontvoerd heeft, eist 1,5 miljoen euro losgeld.

“In Cancun hebben Wendy en Karl nog maar zo’n 25.000 euro kunnen verzamelen en dat is natuurlijk nog lang niet genoeg. Daarom vragen we ook de mensen in België om hulp. Wie ons wilt steunen, kan terecht op mijn website www.sekadobric.com.”

Buitenlandse Zaken

Seka Dobric werd gistermiddag ontvangen bij Buitenlandse Zaken in Brussel. “Wij hebben haar ingelicht over wat er gaande is in Cancun en haar verteld over de achtergrond van dit soort zaken”, zegt woordvoerder Bart Ouvry. “Financieel tussenkomen doen we niet in dit soort zaken.”

KoSn

.

Nu in het nieuws