Website nomineert Groezrock

Festivalinfo.nl nomineert Graspop en Groezrock als beste meerdaagse festival in 2008.

Festivalinfo.nl omschrijft zichzelf als de grootste festivalagenda en één van de belangrijkste muzieknieuwsbronnen van Nederland en België. Bijna 30.000 geregristreerde leden houden op de site bij welke concerten en festivals ze bezoeken.

Awards

Festivalinfo.nl reikt jaarlijks awards uit aan festivals in verscheidene categorieën. De leden mogen hun stem uitbrengen voor het beste festival.

Graspop Metal Meeting uit Dessel en Groezrock uit Meerhout zitten bij de beste tien nominaties in twee categorieën. De Kempense festivals kregen een nominatie in de categorieën beste meerdaagse festival en beste festivalwebsite in 2008.

Indrukwekkend

Graspop en Groezrock bevinden zich in indrukwekkend gezelschap. Voor beste meerdaagse festival strijden zij met Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop, Paaspop Schijndel, Lowlands, London Calling, Rock am Ring en Wacken Open Air. In de categorie beste festivalsite zitten ongeveer dezelfde genomineerden.

De eindronde loopt tot en met 20 februari. Die leverde vorig jaar 16.000 stemmen op. Geen enkel Belgisch festival won toen een award.

www.graspop.be www.groezrock.be

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio