Val uit raam kost bejaarde het leven

Albert T. werd maandag dood aangetroffen in zijn woning in de Keiheuvelstraat in Mol-Wezel. De politie bestempelde het overlijden aanvankelijk als verdacht.

Het was een vriendin van de man die de akelige ontdekking deed. Ze wilde op bezoek gaan bij de tachtigjarige Albert T., maar trof er zijn levensloze lichaam aan.

Het lichaam van de man vertoonde verwondingen. Waar die vandaan kwamen, was niet meteen duidelijk. De politie bestempelde het overlijden daarom als verdacht.

Reconstructie

Het parket, de wetsdokter en het labo van de federale politie kwamen ter plaatse. In de mate van het mogelijke reconstrueerde de speurders de feiten.

Na verder onderzoek bleek dat Albert T. uit het raam van de verdieping gevallen was. Hij is nog op eigen kracht in zijn woning geraakt, maar slaagde er niet meer in om de hulpdiensten te verwittigen. Een tragisch ongeval dus.

Rustige man

Wanneer de feiten zich voordeden, was ook niet meteen duidelijk. De politie informeerde bij de buren of zij in de nacht van zaterdag op zondag iets verdacht hadden gehoord. Albert T. woonde al jaren in de Keiheuvelstraat in het dorp Mol- Wezel.

De buren beschrijven hem als een rustige man die sinds het overlijden van zijn echtgenote vijf jaar geleden, een teruggetrokken bestaan leidde. Nog volgens de buren kwamen zijn kinderen er regelmatig over de vloer.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio