Nederlandse 'pedosite' gesaboteerd door hackers

Nederlandse 'pedosite' gesaboteerd door hackers

Nederlandse 'pedosite' gesaboteerd door hackers

Print
Internetbedrijf TwiLight INC, dat achter de website stopkindersex.com zit, wordt gesaboteerd en krijgt verschillende dreigementen in de bus. De directeur van het bedrijf, Martijn Veldhuizen, staat ook niet achter de inhoud van de anti-pedofielenwebsite, maar vindt dat het de taak van de rechter is om in te grijpen.

De Nederlandse website ligt al sinds vrijdag plat, volgens Martijn Veldhuizen door hackers. Zij zouden een zogenaamd 'botnet' gebruiken en daardoor wordt stopkindersex.com honderdduizenden keren per seconde bezocht en loopt hij vast.

Omzeilen

"We werken met man en macht aan een oplossing", zegt Veldhuizen. "Zolang de rechter de site niet verbiedt, zullen we dat blijven doen, ongeacht de inhoud."

De initiatiefnemers werken samen met dutchpedophilesexposed.org van Mark Hartman. De website wordt in de Verenigde Staten gemaakt om de Nederlandse privacywetgeving te omzeilen.

Bedreigingen

Op de website staan twintig pedofielen met foto, naam en adres. Ze zitten hun straf uit of zijn intussen weer vrijgelaten. De gegevens worden aangeleverd door slachtoffers of mensen uit de omgeving van de veroordeelden.

De site zorgde al meteen voor ophef, want de pedofielen en hun familieleden werden sinds de lancering van ervan al bedreigd en aangevallen.

.

Nu in het nieuws