Nieuwste lifting maakt gebruik van ultrasone geluiden

Een lifting van je achterwerk zonder dat je billen er dikker uitzien, of je dagen in het ziekenhuis moet blijven? Volgens Britse wetenschappers kan het met hun nieuwste cosmetische ingreep, die gebruik maakt van ultrasone geluiden.

mgeysmans

Vaser Hi Def noemt de behandeling, en bestaat uit een speciale techniek van ultrasone geluiden die je vet vloeibaar maken. Een minuscuul buisje zuigt het losgemaakte vet weg, waarna er een speciale kneedbare vulling wordt ingebracht. Deze 'filler' kan door de chirurg naar wens gekneed worden, zodat je de perfecte vorm voor jouw lichaam bekomt. Omdat de filler het weggezogen vet vervangt, wordt je achterwerk bovendien niet dikker.

De Britse zangeres Toyah Wilcox was alvast een van de eerste om de techniek uit te proberen. Volgens haar kan de ingreep ook toegepast worden op de buik, vorst en de bovenste dijen. "De behandeling duurt nog geen twee uur en wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. Een paar dagen later ben je terug volledig hersteld. Mijn huid is na de ingreep heel effen. Ik heb niet langer putjes en bobbels op mijn dijen", aldus Wilcox.

De Vaser Hi Def behandeling is voorlopig nog niet verkrijgbaar in België.

NIET TE MISSEN