Man uit Kontich blijft spoorloos in Nieuwpoort

In Nieuwpoort werd opnieuw tevergeefs gezocht naar de vermiste Jan Adams (25) uit Kontich.

wverhaert

De politie Westkust (De Panne-Koksijde-Nieuwpoort) en het parket van Veurne verspreidden dinsdag een opsoringsbericht voor Jan Adams. De 25-jarige uit Kontich is al ruim drie dagen vermist.

Hij werd zondagochtend rond 3.30u voor het laatst gezien in Nieuwpoort, tijdens het vrijgezellenfeest van zijn broer in de Koko Loco Surflub op de oever van het Spaarbekken. Zijn verdwijning werd zondag in de late voormiddag opgemerkt. Hij was niet teruggekeerd naar de villa die het gezelschap had gehuurd.

Hoop

Er zijn sterke vermoedens dat Adams in het water van het Spaarbekken terecht is gekomen. Toch is er nog hoop hem levend terug te vinden. De hele week werd echter vruchteloos naar hem gezocht door politie, brandweer, duikers en de Seaking-helikopter van de luchtmachtbasis in Koksijde.

Jan Adams is struis gebouwd en 1,75 meter lang. Hij heeft donker haar en een snor. Hij droeg een zwarte lederen jas boven een bruine broek en hoge schoenen. Wie hem gezien heeft of weet waar hij verblijft, wordt verzocht de politie te contacteren via 0800-91.119 of opsporingen@politie.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio