Oxford Hemiksem & Schelle Sport organiseren paasstage

Print
Hemiksem - Van dinsdag 14 april tem vrijdag 17 april kunnen alle jeugdvoetballers terecht op de terreinen van Schelle Sport, aan de Kapelstraat in Schelle.
Beide clubs staan daar garant voor een kwaliteitsvolle en leuke voetbalstage in aanwezigheid van gediplomeerde trainers.
Inschrijven kan bij beide clubs, meer info te bekomen via sigipintens@skynet.be en oxfordhemiksem@hotmail.com.

Tijdens deze stage is er opvang voorzien van 8u00 tot 18u00 en krijgen alle spelers een warme middagmaaltijd, alsook een versnapering en/of drankje in voor- en namiddag. Uiteraard zijn verzekering en het gebruik van zowel indoor als outdoor accommodatie inbegrepen.
Als aandenken krijgt elke deelnemer ook nog een lederen voetbal cadeau. De trainingssessies starten stipt om 10u00 (aanwezig om 9u30) en eindigen om 16u00 (afhalen vanaf 16u30).

Deelname kost 100 € alles inbegrepen, dit kan gestort worden op rekening 293-0074431-87 of cash betaald worden aan iemand van clubmedewerkers.
Meer info vind je uiteraard ook op de websites.

AUTEUR: Dave Carpels

Dit artikel werd geschreven door een burgerjournalist. Wilt u meer informatie over ons project burgerjournalistiek of hebt u zin om zelf artikels te schrijven voor gva.be? Mail ons dan!

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio