“Wie zat bij tante Mimi?”

Edegem - Tante Mimi uit de wijk Buizegem in Edegem is dit jaar al 35 jaar onthaalmoeder. In haar carrière verzorgde ze meer dan honderd kindjes. Om haar in de bloemetjes te zetten voor haar zestigste verjaardag, willen de kinderen van Tante Mimi zo veel mogelijk onthaalkindjes van vroeger en nu samen op een verrassingsfeest.

“Mama gaat supercontent zijn met deze verrassing”, vertelt Vicky, een van de kinderen. “Het is haar stiekeme droom om alle onthaalkindjes eens terug te zien.” Die droom komt binnenkort misschien uit, want de kinderen zijn druk bezig om deze massa-reünie waar te maken.

Al is dat geen makkie, zegt Vicky. “We hebben wel lijsten met de namen en heel wat geboortekaartjes. Maar vaak kloppen de adressen niet meer. Ook is er een gat, tussen 1985 en 1989.”

De kinderen zoeken nu op alle mogelijke manieren naar al die kindjes. Doorheen de jaren zijn er dat ongelooflijk veel geworden. Afhankelijk van het aantal dat reageert, ligt het tussen de 100 en de 300 kinderen. “Ik ben zeer benieuwd naar de opkomst”, zegt Vicky. “Maar een ding staat vast. Het zal een superverrassing zijn.”

Ben jij een van die kleine bengels die door Tante Mimi werd verzorgd? Laat dan zo snel mogelijk iets weten per mail: tante-mimi@live.be of telefonisch 03-289.48.63

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio