1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Komt Johan Boskamp terug of niet?

Johan Boskamp heeft nog pijn in zijn geopereerde knie maar staat te popelen om zijn plaats op het trainersbankje bij FCV Dender weer in te nemen.

ghouben

Maar niet iedereen ziet Bossie even graag terugkeren. Voor manager Patrick Asselman zou vooral het prijskaartje een hinderpaal vormen. Zijn naamgenoot en interim-trainer Patrick Asselman zit volgens VoetbalBelgië.be ook niet op de terugkeer van Boskamp te wachten.

"Hij - bedoeld is trainer Patrick Asselman- heeft een aantal uitspraken gedaan in de media waar ik niet echt blij mee kan zijn", legt Boskamp uit op VoetbalBelgië.be. "Of er nu geen sprake is van een onwerkbare situatie? Dat zien we nog wel. Ik heb nog een contract bij Dender voor anderhalf jaar en ik meld me op de club aan. De voorzitter is de baas."

Is willen ook kunnen?

Boskamp wil duidelijk wel, maar kan hij ook? Zondagavond was hij te gast bij Studio1, en hij kloeg er over ondraaglijke pijn in zijn geopereerde knie. "Je hebt vandaag voor het eerst schoenen aangetrokken?", vroeg Frank Raes. "Inderdaad," aldus Boskamp. Hij heeft opnieuw een afspraak met de dokter.

FCV Dender staat op de voorlaatste plaats. De voorsprong op de rode lantaarn Roeselare bedraagt twee punten.

Meer voetbalnieuws