Straten afgesloten

Print
Lier - De komende dagen worden verscheidene straten in Lier en deelgemeente Koningshooikt afgesloten voor het verkeer. Een overzicht.

Mallekotstraat

Van woensdag 28 januari om 9u tot vrijdag 30 januari om 16u wordt de Mallekotstraat aan de verbindingsweg met de Hagenbroeksesteenweg afgesloten voor herstellingswerkzaamheden aan het wegdek. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk tot aan de werkzaamheden.

Dijkje

Vrijdag 30 januari wordt het Dijkje van 9 tot 12u afgesloten wegens een verhuis ter hoogte van huisnummer 14. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk tot aan de verhuisplaats.

Beekstraat

Van maandag 26 tot vrijdag 30 januari wordt de Beekstraat tussen Dorpsstraat en Bossen afgesloten wegens werkzaamheden aan aardgasaansluitingen. Deze werkzaamheden zullen enkel plaatsvinden indien de weersomstandigheden het toelaten. Bij vriesweer maar ook bij zware regenval worden ze uitgesteld. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk, maar aan de werkzaamheden zal er geen doorgang mogelijk zijn. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Bossen, Tallaart, Kruisstraat, Liersebaan en Dorpsstraat.

Chris VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio