Tiener mag gratis winkelen

Ekeren - Manuela Druyts, 13 jaar, heeft de hoofdprijs gewonnen van de eindejaarsactie die werd georganiseerd door de middenstand van Ekeren. Niet niks, want ze kreeg voor 2.500 euro aan waardebons overhandigd, die ze mag spenderen in 97 winkels in Ekeren.

Rik Bossuyt, voorzitter van de middenstandsvereniging, is een tevreden man. “Deze actie was een groot succes. Er zijn meer dan honderdduizend wedstrijdformulieren binnengekomen. Vijf mensen, allemaal uit Ekeren, kregen een waardebon van 200 euro. Maar de hoofdprijs heeft een 13-jarig meisje uit Duffel in de wacht gesleept.

Nieuwe gsm

“Toen ze me belden, dacht ik dat ik het verkeerd had begrepen. Ik geloof het nog niet echt”, zegt Manuela. Maar het is niet voor haar alleen. Samen met haar mama, twee zussen en broer gaat ze van de prijs genieten. Een paar skates voor de broer en zelf wil ze een nieuwe gsm. “Als dat kan tenminste”, lacht ze.

Of ze het de avond van de prijsuitreiking - donderdag - nog heeft gevierd, valt te betwijfelen. ”Het is morgen school en iedereen moet op tijd naar bed”, aldus mama.

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio