'Pico' uit F.C. De Kampioenen gaat trouwen

Walter Michiels (45) gaat trouwen met zijn vriendin Sabine (42). Het koppel is reeds 5 jaar samen. Voor Michiels, 'Pico' uit F.C. De Kampioenen, is het zijn tweede huwelijk na dat met Ann Tuts (Doortje).

mgeysmans

De twee zijn naar eigen zeggen zielsgelukkig met elkaar. Sabine vroeg Walter zelfs ten huwelijk. "Ik wist dat Walter het zelf nooit zou vragen, dus heb ik het maar gedaan. Walter zijn in ons hart nu al met elkaar verbonden", vertelt Sabine in Dag Allemaal.

Krap bij kas

De twee zitten erg krap bij kas. Zo komt er geen verlovingsring aan te pas, en zal Sabine waarschijnlijk in een gehuurde jurk trouwen. "Veel geld hebben we niet. Misschien kan Sabine een trouwjurk van iemand uit de familie dragen", aldus Michiels.

Waar de huwelijksreis naartoe gaat, ligt voorlopig nog niet vast. De twee omschrijven zichzelf wel als erg avontuurlijk. Zo gingen ze vorige zomer op trektocht door Spanje.

Schijnzwangerschap

De twee hopen ook op een eigen kindje, nadat Sabine 2 jaar geleden schijnzwanger raakte. "Het wiegje en de babykleertjes die we tijdens Sabines schijnzwangerschap hebben verzameld, hebben we niet weggedaan. Maar de kip van de buren is nu wel op die kleertjes aan het broeden", besluit Michiels.

Bekijk hieronder 2 videofragmenten op YouTube over de donkere periode in Michiels' leven.

NIET TE MISSEN