Extra tickets beschikbaar voor concerten van Tina Turner

Print

Extra tickets beschikbaar voor concerten van Tina Turner

Er zijn extra tickets beschikbaar voor de vier concerten van Tina Turner in het Antwerpse Sportpaleis. Het gaat om tickets van 55 en 80 euro die nu meteen in omloop gebracht worden.

Wie nog geen ticket voor één van de 4 uitverkochte concerten van Tina Turner in het Sportpaleis in Antwerpen wist te bemachtigen, mag dus weer hoop koesteren. De productieploeg heeft namelijk vastgesteld dat er een groot aantal tickets, die om productionele reden geblokkeerd werden, in verkoop gebracht kunnen worden. Het betreft hier tickets voor elk van de 4 concerten.

Creditcard

Deze tickets zijn vanaf nu te koop via Goformusic en kosten of 55, of 80 euro. Enkel betalingen met creditcard kunnen worden aanvaard gezien het kort dag is. Turner's eerste tweeluik is gepland op donderdag 22 en vrijdag 23 januari. Ze keert terug naar het Sportpaleis op woensdag 11 en donderdag 12 februari.

Nutbush city limits

Tina Turner, met ruim 180 miljoen verkochte platen de meest succesvolle rockzangeres aller tijden, belooft een spectaculaire show die van hit naar hit huppelt, en zo haar hele carrière aan bod laat komen. Fans kijken dus al uit naar songs als 'River deep mountain high', 'Proud Mary', 'Nutbush city limits', 'What’s love got to do with it', 'Private dancer' en 'The best'.

Nu in het nieuws