Welke stars mogen meevieren met Barack en Michelle?

Print

Welke stars mogen meevieren met Barack en Michelle?

Stars en stripes zullen er genoeg zijn op 20 januari bij het officiële aantreden van Barack Obama. Alleen welke stars? En welke niet? Bij de Amerikaanse happy few wordt druk gespeculeerd wie een uitnodiging zal krijgen.

JK Rowling, de geestelijke moeder van Harry Potter en een volbloed Britse, maakt goede kans, want Obama leest zijn dochters voor uit Potterboeken. Ook George Clooney kan op beide oren slapen, hij wordt tot de beste vrienden gerekend van de nieuwe president. Hetzelfde geldt voor Scarlet Johansson, de actrice stuurt Barack nu en dan een mailtje.

"En Mevrouw?"

Bij Michelle Obama is Hollywood-vedette Will Smith 'top of the list'. Ook bijna zeker van de partij: Jennifer Aniston die al vaker aan de zijde van Michelle Obama is gezien.

Pop-president

Heel Hollywood wil zich wel tonen op het gala. Morris Reid, medeorganisator van het officiële gala, legt in Bild uit waarom: "Obama is cool. Het is de eerste president van de Pop-cultuur." Geen wonder dus dat onder anderen Sting, Elvis Costello, Bono, Bruce Springsteen en Mary J Blige in Washington verwacht worden.

.

Nu in het nieuws