Gemeente trakteert op pannenkoeken, frietjes en pintjes

Gemeente trakteert op pannenkoeken, frietjes en pintjes

Gemeente trakteert op pannenkoeken, frietjes en pintjes

Brasschaat - Ongeveer 1.500 Brasschatenaren kwamen gisteren naar de Luitenant Coppenskazerne afgezakt om samen met het gemeentebestuur te klinken op het nieuwe jaar. Het was de tweede keer dat de nieuwjaarsreceptie op deze locatie werd georganiseerd.

Buiten was het bijzonder koud, maar de loods waarin de mensen werden ontvangen, was verwarmd en mooi versierd. Het is waarschijnlijk de laatste keer dat deze locatie in Maria-ter-Heide wordt gebruikt.

Tijdens de receptie werd bekendgemaakt wie de Peugeot 107 won. Deze wagen was de hoofdprijs van de tombola die door de vereniging Winkelen in Brasschaat (WIB) samen met het gemeentebestuur werd georganiseerd. De gelukkige winnaar is Sven Wuyts uit de Prins Van Oranjestraat in de wijk Driehoek.

Er zijn in totaal 120.000 strookjes binnengebracht. “We hebben de loting samen met een deurwaarder gedaan. Behalve de wagen werden er ook vijf fietsen en vijf pakketten van zes flessen wijn verloot. Van de elf gelukkigen kwamen er vijf van buiten Brasschaat. Dat bewijst meteen de aantrekkingskracht van onze gemeente”, zegt Berre Van Deuren trots.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio