Club Brugge haalt met Kruska en Vadis toptalenten binnen

Print

Club Brugge haalt met Kruska en Vadis toptalenten binnen

Club Brugge heeft zijn middenveld versterkt met twee veelbelovende talenten. De Duitse belofteninternational Marc Kruska (21) komt over van Borussia Dortmund en ook de Belgische belofteninternational Vadis Odjidja Ofoe (19) komt over van de Bundesliga.

De defensieve middenvelder heeft al heel wat ervaring opgedaan in de Duitse Bundesliga en heeft al 98 matchen in de hoogste klasse op zijn teller. Brugge hoopt met Kruska de langverwachte opvolger van Timmy Simons in huis te hebben gehaald.

Aanvankelijk was er sprake dat Kruska op huurbasis naar Brugge zou komen, maar de Duitser blijkt een contract van 2,5 jaar in het Jan Breydelstadion te hebben getekend. Hij zal er het rugnummer 24 dragen.

Vadis

Naast Kruska wist Brugge Vadis Odjidja-Ofoe te strikken. Dit 19-jarige toptalent kwam tot vorig jaar uit voor Anderlecht, maar verhuisde in het tussenseizoen naar Hamburg. Daar kwam de belofteninternational en aanvallende middenvelder echter nauwelijks aan spelen toe. Met Vadis hoopt Brugge een type-Polak in huis te halen.

Ook Vadis wordt definitief overgenomen van Hamburg en tekende een contract tot 2013. De in Gent geboren zoon van een Ghanese vader en een Belgische moeder zal in Brugge het nummer 32 dragen.


Vadis

Lees ook:

Vadis (ex-Anderlecht) trekt naar Club Brugge

Meer voetbalnieuws